Om per 01-01-2017 weer gebruik te maken van de WBSO regeling moet er voor 30-11-2016 een aanvraag worden ingediend. Om bij de overheid in te kunnen loggen heeft u eHerkenning nodig. Vraag deze op tijd aan zodat u niet in tijdnood komt en de deadline daardoor mist.

Als u in 2017 weer WBSO wilt aanvragen en u heeft in 2015 ook WBSO toegekend gekregen dan is het noodzakelijk om de BSN nummers van de WBSO medewerkers in 2015 door de geven aan RVO. Dit kan via het eLoket. Om in te loggen in het eLoket is eHerkenning nodig. Met eHerkenning kunt u eenvoudig inloggen in de eLoket omgeving van de RVO. Doe dit op tijd om vertraging, of het zelf niet in behandeling nemen, van uw aanvraag in 2017 te voorkomen.

Het is heel eenvoudig om eHerkenning aan te vragen. Wij hebben voor u uit alle aanbieders de meest eenvoudige aanvraag wijze voor een middel reeds geselecteerd. Dit scheelt een hoop uitzoek werk. Voor onze eigen werkzaamheden hebben wij veelvuldig eHerkenning nodig. Wij hebben die middel ooit ook aangevraagd en hebben toen een zoektocht gedaan naar de beste aanbieder waar je kunt aanvragen zonder veel gedoe.

Wij zijn een onafhankelijk adviseur op het gebied van eHerkenning aanvragen.
Er zijn meerdere partijen die een eHerkenning middel aanbieden.
Onderstaand geven wij een overzicht en de prijs voor eHerkenning 2+ (is het meest aangevraagd):

CreAim: € 75 per 5 jaar
Z-Login: € 65 per 3 jaar
KPN: € 110 per 5 jaar
Connectis: € 75 per 5 jaar
QuoVadis: € 70 per 3 jaar
Digidentitie: € 125 per 5 jaar

Zoals weergegeven zijn er 2 partijen welke beide € 75 per 5 jaar kosten voor een eHerkenningsmiddel 2+.
De andere partijen zijn duurder terwijl het resultaat hetzelfde is.
Klikt u hier om eHerkenning 2+ aan te vragen bij de goedkoopste aanbieder.

Melkveebedrijven met een melkveefosfaatreferentie groter dan 0 krijgen twee maanden extra de tijd om de KringloopWijzer in te dienen. De zuivelondernemingen hebben de uiterlijke datum voor indienen via de Centrale Database KringloopWijzer opgeschoven naar 1 mei 2016. Voor het indienen heeft u eHerkenning nodig. Deze kunt u via deze site aanvragen. Wij hebben voor u al de goedkoopste aanbieder van eHerkenning geselecteerd.

Wij merken dat eHerkenning steeds vaker wordt gevraagd met betrekking tot het aanvragen van subsidie via een overheidsloket. Inloggen in het eLoket van RVO vereist bijvoorbeeld eHerkenning. Met eHerkenning 2+ kunt u vrijwel alle subsidieregelingen aanvragen. Wij selecteren de goedkoopste aanbieder van dit middel. Ze doen namelijk allemaal hetzelfde dus waarom zou je voor de ene partij meer moeten betalen van voor de andere. Via onze website kunt u snel en eenvoudig eHerkenning 2+ aanvragen.

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Steeds meer instanties maken gebruik van eHerkenning. Wij hebben de voordeligste aanbieder geselecteerd. Als u nu eHerkenning aanvraagt dan kunt u het hele jaar bij de overheid inloggen om bijvoorbeeld subsidies aan te vragen.

 

Op 30-11-2015 is de deadline voor WBSO aanvragen waarbij projecten kunnen starten per 01-01-2016. Voor een WBSO aanvraag heeft u eHerkenning 2+ nodig. De behandelingstijd van een eHerkennings aanvraag is doorgaans enkele dagen. Houdt u hier rekening mee zodat u de deadline van de WBSO wel gaat halen. eHerkenning aanvragen is heel eenvoudig via onze site te doen en het is goed om te weten dat wij de beste leveranciers voor u selecteren zodat u geen tijd kwijt bent dan zoeken door de wir war van aanbieders.

Per 01-01-2016 kunnen ondernemers weer gebruik maken van de WBSO regeling. Deze regeling ondersteund bedrijven in de kosten voor R&D. Om een aanvraag in te dienen moet er worden ingelogd op het eLoket van RVO. Voor het aanvragen is een eHerkenning 2+ nodig. Eind november is het vaak druk op het eLoket. Hierdoor kunnen vertragingen ontstaan. Vraag daarom nu vast eHerkenning aan zodat u straks goed bent voorbereid.

eHerkenning is een inlogsysteem, waarmee ondernemers met eenb toegangscode kunnen inloggen bij bijvoorbeeld de overheid. Met één systeem kan een ondernemer op verschillende loketten en diensten inloggen. Hierdoor is niet voor alle overheidsdiensten een aparte inlogcode nodig. Het enigste wat een ondernemer moet doen is een eHerkenning aanvragen. Op deze website hebben wij de voordeligste eHerkenning geselecteerd zodat u snel en eenvoudig eHerkenning voor uw eigen onderneming kunt aanvragen.