Over ons

Eherkenning aanvragen is een initiatief van EHLOKET. Wij hebben als doel om het aanvragen en eHerkenning en ketenmachtigingen eenvoudiger te maken. Wij zijn wij een bewezen specialist en hebben al duizenden klanten op weg geholpen bij het aanvragen en eHerkenning. Indienn gewenst kunnen wij volledig begeleiden bij de aanvraag zodat alles snel en soepel verloopt. Wij zijn onder andere partner van Reconi, een erkend leverancier van eHerkenning.

Wij hebben voor onze werkzaamheden ooit zelf eHerkenning moeten aanvragen en kwamen er toen achter dat er een aantal aanbieders zijn die eigenlijk allemaal hetzelfde leveren, namelijk een eHerkenningsmiddel om bij de overheid in te kunnen loggen. Veelal volstaat eHerkenning 2+ voor nagenoeg alle diensten. De verschillende aanbieders hebben allemaal een onoverzichtelijke website waarin je moet zoeken naar het juiste middel. Om u op weg te helpen hebben wij via deze site een aantal directe links beschikbaar gesteld om snel en eenvoudig eHerkenning 2+ of eHerkenning 3 aan te kunnen vragen.

Wij zijn een adviseur op het gebied van eHerkenning aanvragen. U kunt eHerkenning zien als een soort DigiD voor bedrijven. Zoals burgers met DigiD kunnen inloggen bij de overheid, zo kunnen bedrijven, ondernemers en beroepsbeoefenaren dat met eHerkenning. Een belangrijk verschil is dat DigiD wordt verstrekt door de overheid en eHerkenning door commerciële bedrijven.

eHerkenningaanvragen.nl is een initiatief van EHLOKET.