eHerkenning

Welkom bij eHerkenning aanvragen. Wij hebben voor u de goedkoopste aanbieder geselecteerd en via het invul scherm kunt u eenvoudig en snel eHerkenning aanvragen.

U kunt eHerkenning zien als een soort DigiD maar dan voor bedrijven. Zoals burgers met DigiD kunnen inloggen bij de overheid, zo kunnen bedrijven, ondernemers en beroepsbeoefenaren dat met een eHerkenningsmiddel welke u moet aanvragen.

Voor de meeste regelingen volstaat eHerkenning 2+. Hierbij maakt u voor het inloggen bij overheidsdiensten gebruik van een gebruikersnaam en een pincode in combinatie met een verificatie code welke u bij elke inlog gratis via uw mobiele telefoon per SMS-bericht ontvangt. Het aanvragen van deze eHerkenning gebeurt deels online en deels offline (per post) in verband met de vereiste ondertekening van het registratieformulier.

Wij zijn eHerkenning adviseur. Middels deze website kunt u snel en eenvoudig eHerkenning aanvragen bij de door ons geselecteerde eHerkenningsaanbieder. Dit bespaart u een hoop tijd en gedoe om de juiste aanbieder te vinden.

Om eHerkenning aan te vragen hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Als wij deze hebben ontvangen krijgt u van ons direct een E-mail bericht om het hele aanvraag traject snel en simpel te doorlopen. Zo heeft u binnen een paar minuten een eHerkenning 2+ middel aangevraagd.

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Waar heeft u eHerkenning voor nodig?